Instant Gaming EU
 
 

Pro Evolution Soccer 2019

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Konami's beste voetbalsimulatie keert terug in een nieuwe aflevering van de Pro Evolution Soccer series. Pro Evolution Soccer 2019 biedt je alle geweldige functies van de vorige titels en een heleboel nieuwe toevoegingen gericht op het leveren van de meest meeslepende en complete voetbalsimulatie-ervaring.



    De aflevering van dit jaar verwelkomt 7 nieuwe gelicenseerde competities, waaronder de Russische Premier League, Superliga Quilmes Clásica, Sport Toto Süper Lig, Liga NOS, Raiffeisen Super League, Ladbrokes Premiership, Jupiler Pro League en het Campeonato Nacional Scotiabank, met veel nieuwe stadions en exclusief FC Barcelona's Camp Nou en Palmeiras' Allianz Park.



    MyClub is volledig vernieuwd, waardoor het makkelijker is om sterke spelers te krijgen, co-op te spelen of het op te nemen tegen je rivalen in PES LEAGUE. ML Real Season bevat het voorseizoen voor de International Champions Cup, evenals een vernieuwd transfersysteem en alle nieuwe gelicenseerde competities.



    Pro Evolution Soccer 2019 introduceert onder andere 11 nieuwe vaardigheidstrekken, waardoor het totale aantal in de game op 39 komt en de individualiteit van spelers naar een hoger niveau wordt getild. Ook wordt een zichtbaar vermoeidheidssysteem geïntroduceerd, nieuwe schietmechanieken met betere animaties en verbeterde balbewegingen, natuurlijker en gevarieerder.



    Dankzij de nieuwe verbeteringen en veranderingen ligt alle kracht van voetbal in jouw handen metPro Evolution Soccer 2019!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Pro Evolution Soccer 2019

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Pro Evolution Soccer 2019

    mahmoud
    mahmoud
    1 sep. 2018 00:30on dlcompare.fr
    le pro 2019 et le tres bon jeux
    de pro 2019 en het zeer goede spel
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief