Instant Gaming EU
 
 

Pro Evolution Soccer 2020

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De Pro Evolution Soccer 2020 van dit jaar komt met een paar interessante veranderingen; de eerste is de naam van het spel. Het nieuwe spel heeft een naamsverandering ondergaan met de toevoeging van 'eFootball' aan de titel, wat symbool staat voor een duw in de online gaming ruimte met een focus op PESLeague en eFootball Pro-toernooien.

    De game bevat nieuwe dynamische dribbelvaardigheden, nieuwe technieken voor het eerste balcontact en nauwkeurig afgestelde balfysica, allemaal ontwikkeld in nauw overleg met de bekende middenvelder Andrés Iniesta.

    Voor het eerst in de PES-serie is er een nieuw speltype, genaamd Matchday Mode. Spelers van over de hele wereld helpen hun team naar glorie, één wedstrijd per keer, in het nieuwe speltype Matchday. Konami zal elke week een belangrijke wedstrijd of derby kiezen, en spelers zullen dan kunnen beslissen welk team ze willen vertegenwoordigen op Matchday. De beste spelers worden gekozen als afgevaardigden en nemen namens hun team deel aan de grote finale.



    In de volledig vernieuwde Master League, het speltype voor managers, kun je je eigen teams samenstellen en managen. Met een nieuw interactief dialoogsysteem, een vernieuwd menuontwerp en een nieuw algoritme voor de transfermarkt om realistische transfers, vergoedingen, salarissen en andere elementen te garanderen, komt de ervaring het dichtst bij de realiteit. Pas je sponsorlogo's aan, creëer je eigen managersmodel, of speel door het speltype met een legendarische manager als Zico, Johan Cruyff en Diego Maradona.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Pro Evolution Soccer 2020

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Pro Evolution Soccer 2020

    Hedonyste
    Hedonyste
    25 sep. 2019 21:41on dlcompare.fr
    Joueur PES, depuis ISS Pro Évolution 2, je retrouve le plaisir que j'ai eu à y jouer, mais cette fois avec une fluidité graphique très prenante grâce à la demo pes 2020. Le gameplay est immersif loin devant son concurrent beaucoup trop arcade pour ma part. Les licences peuvent être corrigées via un patch en 10 minutes. Trop hâte de pouvoir télécharger ce jeu et de commencer une ligue des masters (grâce à DLCompare j'espère).... :-)
    PES speler, sinds ISS Pro Evolution 2, vind ik het plezier dat ik had om het te spelen, maar deze keer met een zeer aangrijpende grafische vloeiendheid dankzij de pes 2020 demo. De gameplay is meeslepend, veel beter dan die van de concurrent, die voor mij veel te arcade is. De licenties kunnen via een patch in 10 minuten hersteld worden. Ik kan niet wachten om dit spel te downloaden en een master league te beginnen (dankzij DLCompare hoop ik) .... :-)
    LUZ ADRIANA SOLANO
    LUZ ADRIANA SOLANO
    8 sep. 2019 15:32on dlcompare.es
    ESTA PAGINA ES EXCELENTEMENTE BUENA SE LA RECOMIENDO AQUI ENCUENTRAN DE TODO Y A PRECIO MUY COMODO Y ADEMAS CODIGOS DE DESCUENTOS PARA SEA MAS COMODO ADEMAS DE ESTO REGALOS PARA TODOS SUS VISITANTES LES RECOMIENDO LA PAGINA NO LA DEJEN DE VISITAR
    DEZE SITE IS UITSTEKEND IK BEVEEL HET HIER VINDT U ALLES EN TEGEN EEN ZEER COMFORTABELE PRIJS EN OOK KORTINGSCODES TE ZIJN COMFORTABELER IN AANVULLING OP DEZE GESCHENKEN VOOR AL HAAR BEZOEKERS IK BEVEEL DE SITE NIET TE MISSEN HET BEZOEK
    LUZ ADRIANA SOLANO
    LUZ ADRIANA SOLANO
    8 sep. 2019 15:28on dlcompare.es
    POR FAVOR REGALENME EL JUEGO
    GEEF ME ALSJEBLIEFT HET SPEL
    Pedro Luis
    Pedro Luis
    6 sep. 2019 21:02on dlcompare.es
    Me gustaría ganar este juego porque en loa de fútbol son en los que mi hijo de 6 años todavía no me gana... En los demás ya me aplasta.
    Ik zou dit spel willen winnen omdat in de voetbalwedstrijden zijn waarin mijn 6 jaar oude zoon mij nog steeds niet verslaat.... In de andere verplettert hij me al.
    yann dallon
    yann dallon
    4 sep. 2019 16:50on dlcompare.fr
    Je souhaite acquérir E FOOTBALL PES 2020 car c'est tout simplement la meilleure expérience footballistique !!! je le pense vraiment et ce n'est pas parce que je participe au concours PS: Vive la Bretagne
    Ik wil E FOOTBALL PES 2020 kopen omdat het gewoon de beste voetbalervaring is!!! Ik denk het echt en het is niet omdat ik deelneem aan de wedstrijd PS: Vive la Bretagne
    Yudi dipo nurhendro
    Yudi dipo nurhendro
    3 sep. 2019 21:18on dlcompare.com
    Can't wait to play it with my bud
    Ik kan niet wachten om het met mijn vriend te spelen.
    Salem Ben Sassi
    Salem Ben Sassi
    3 sep. 2019 17:43on dlcompare.fr
    Bonjour, Je suis un adepte de la série depuis ces début ! PES continue tout les ans sa petite route en quête d'un plus gran public et retrouver la gloire du début des anneés 2000... Cette année n'ayant pas assez de ressources étant au chommage je pense que je ferais le passe sur la sortie du jeux et je l'achèterai au cours de l'année moins chère.. J'éspère avoir la chance de le ganger avec vous !
    Hallo, Ik ben een fan van de serie sinds het begin! PES zet elk jaar zijn kleine weg voort op zoek naar een groter publiek en vindt de glorie terug van het begin van de jaren 2000... Dit jaar heb ik niet genoeg middelen omdat ik midden in een medelijdenfeestje zit, dus ik laat de release van het spel aan me voorbijgaan en koop het later dit jaar voor minder geld... Ik hoop dat ik de kans krijg om het met u te spelen !
    • Technische informatie

    • Officiële website : Pro Evolution Soccer 2020
    • Categorieën : Simulatie , Sports
    • Uitgever : Konami
    • Ontwikkelaar : Konami
    • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 10 september 2019
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 10 - 64bit
      • CPU : Intel Core i7-3770, AMD FX 8350
      • RAM : 8 GB
      • GPU : NVIDIA GTX 760, AMD Radeon R9 270X
      • Opslagruimte : 40 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 7
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief