Instant Gaming EU
 
 

Street Fighter 30th Anniversary Collection

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Street Fighter 30th Anniversary Collection is een ongelooflijke compilatie van klassieke arcade vechtspellen. Spelers moeten zich een weg banen door 12 iconische titels terwijl ze de combo's en technieken van hun favoriete personages perfectioneren!



    De gameplay is gericht op intense 2D-actie - zodat je je tegenstanders kunt bestrijden met een verscheidenheid aan speciale moves, combo's en afwerkingstechnieken. Bovendien zijn er tal van extra's en bonussen beschikbaar voor extra herspeelwaarde - zoals originele soundtrackopnames, interactieve kunstgalerijen en meer! Spelers hebben toegang tot een selectie van modi in alle twaalf titels - elk biedt zijn eigen unieke uitdaging en beloningssysteem om Street Fighter-fans iets nieuws te laten ontdekken!



    Grafisch gezien ziet Street Fighter 30th Anniversary Collection er geweldig uit - met pixel-perfecte reconstructies van klassieke Street Fighter-titels met al hun oorspronkelijke glorie intact. De soundtrack van het spel is net zo indrukwekkend - met alle klassieke tunes van de iconische lijst van vechters!



    Over het geheel genomen zalStreet Fighter 30th Anniversary Collection je innerlijke meester in vechtspellen naar boven halen. Met zijn diepe mechanica en nostalgische beelden - het is zeker urenlang spannend knokvermaak voor zowel oude als nieuwe gamers!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Street Fighter 30th Anniversary Collection

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Street Fighter 30th Anniversary Collection

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief