Eneba COM
 
 

OVERKILL's The Walking Dead

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    OVERKILL's The Walking Dead is een coöperatieve first-person shooter voor maximaal 4 spelers die zich afspeelt in een post-apocalyptisch Washington D.C. Gebaseerd op de beroemde The Walking Dead TV en comic book serie, bevat het spel vier personages, Aidan, Heather, Maya, en Grant. Zij zullen moeten samenwerken om te overleven in een ooit rijke stad, die nu verlaten is, afbrokkelt en grotendeels bezet wordt door de dodelijke ondoden. Elk van de personages heeft zijn eigen verhaal, samen met een unieke vaardigheidsboom, rol in het team en gameplaystijl, maar als ze hun doelstellingen willen bereiken, zullen ze moeten samenwerken. Teamwork is een must op een plek waar elke stap de aandacht kan trekken van een horde wandelaars.



    Het spel bevat een progressiesysteem dat spelers in staat stelt hun vaardigheden te verbeteren, en de wereld schaalt afhankelijk van het aantal spelers en hun niveau. Ook scavenging en crafting systemen zijn inbegrepen, zodat spelers alle gereedschappen en middelen kunnen krijgen die nodig zijn om te overleven. Ze zullen ook in staat zijn om je wapens aan te passen en te upgraden, zodat ze beter passen bij hun respectievelijke gameplay stijlen.



    OVERKILL's The Walking Dead geeft de beklemmende en wrede wereld uit de serie weer, waarin de levenden net zo gevaarlijk kunnen zijn als de ondoden, zo niet meer. Maar maak je geen zorgen, want je hebt je teamgenoten om je te steunen, nietwaar?

    Lees verder

    Beste prijzen voor OVERKILL's The Walking Dead

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over OVERKILL's The Walking Dead

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief