Instant Gaming EU
 
 

The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Overleven in een wereld geteisterd door zombies in The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution. Het is het tweede deel van de VR-videogameserie geïnspireerd op de populaire tv-serie. In dit nieuwe hoofdstuk van het verhaal van de Tourist zet je je reis door New Orleans voort met de ondoden op je hielen. Je zult niet alleen de middelen moeten vinden om zelf te overleven in een gebied dat bol staat van de zombies, maar je zult ook een manier moeten vinden om de Axeman te stoppen voordat hij je in de pan kan hakken.



    Het New Orleans French Quarter is een gevaarlijke plek vol nieuwe locaties om te verkennen, maar het is ook de thuisbasis van een nieuwe factie die je nog nooit eerder hebt ontmoet. De Exiles zijn een heel bijzondere groep die niet de Toren of de Reclaimed volgen. Ze kunnen een grote hulp zijn tijdens je reis, maar het is aan jou of je liever met hen samenwerkt of gewoon een andere manier vindt om van hun middelen te profiteren.



    Nieuwe bedreigingen, nieuwe locaties, nieuwe gezichten en nieuwe manieren om te sterven wachten op je in The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution, een meeslepende VR-ervaring die je de horror uit de eerste hand laat ervaren.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Walking Dead Saints & Sinners Chapter 2 Retribution

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief