Instant Gaming EU
 
 

Aquanox Deep Descent

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Aquanox Deep Descent is de heruitvoering van de originele onderzeese vechtserie AquaNox. Het is een first-person shooter waarin je een unieke onderzeeër bestuurt die tot de tanden toe gewapend is met indrukwekkende wapens terwijl je de diepten van de zee verkent. De wereld van Aquanox Deep Descent is niet de rustige en vredige plek die je onder de zeespiegel zou verwachten, en in plaats daarvan is het een mysterieuze en gevaarlijke plek waar de mensheid gedwongen wordt te leven en die jij zult moeten verkennen. Op je reis door de diepten van de oceaan kom je onverwachte bedreigingen en tal van vijanden tegen in een oorlog tussen verschillende facties om de controle over de beperkte beschikbare hulpbronnen.



    Om je vijanden te bestrijden, heb je de beschikking over een aanpasbaar voertuig dat je kunt bewapenen met verschillende wapens. Elk van de zes beschikbare wapens past bij een bepaalde gameplaystijl en heeft een andere strategische functie. Je kunt ze ook upgraden om verschillende effecten toe te voegen naarmate het spel vordert. Je zult ook in staat zijn om onderdelen van je voertuig aan te passen om de mogelijkheden ervan te upgraden. De beschikbare stukken en technologie hangen af van tot welke factie je behoort, maar er zijn tal van opties om je voertuig aan te passen. Je zult de 360º beweging en de beperkte boost mogelijkheden van je voertuig onder de knie moeten krijgen om aanvallen te ontwijken en te overleven in de gevaarlijke wereld van Aquanox Deep Descent.



    Het spel kan solo worden gespeeld of in coöperatieve multiplayer voor maximaal vier spelers, en het bevat ook PvP gevechten met verschillende gameplay modes die Deathmatch en Team Deathmatch omvatten.



    Verken de diepten van Aqua en vecht voor de onderwater suprematie van je factie in Aquanox Deep Descent!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Aquanox Deep Descent

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Aquanox Deep Descent

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief