Star Wars Jedi wordt een trilogie

Star Wars Jedi wordt een trilogie

Het succes van Star Wars Jedi: Fallen Order en Star Wars Jedi: Survivor is reden genoeg voor de terugkeer van Cal Kestis in een nieuw avontuur. Sinds de release van de tweede game gingen er geruchten dat de serie een trilogie zou worden. Nu hebben we de officiële bevestiging, die afkomstig is uit een nogal onverwachte bron. Tijdens een recente Comic Con in Okala, Florida, bevestigde Cameron Monaghan, de acteur die Cal Kestis speelt in Star Wars Jedi games, dat er op dit moment een derde game in ontwikkeling is.

"We're working on the third, we're in the process of doing that right now. So that's a big undertaking and it's been some conversations so far, but hopefully, when all things are said and done we'll be able to go in and make something really cool for you guys again."

Monaghans woorden bevestigen dat er een nieuwe Star Wars Jedi game onderweg is en dat Cal Kestis opnieuw de hoofdrol zal spelen. Het verhaal kwam niet tot een einde in Star Wars Jedi: Survivor en we zullen de oude Jedi Padawan, die nu een volwaardige Jedi Knight is, terugzien in een nieuw avontuur waarin hij het waarschijnlijk opnieuw opneemt tegen de krachten van het Galactic Empire en de Inquisitie.

Een nieuwe evolutie van het personage?

Star Wars Jedi: Survivor liet een evolutie van het personage zien op het gebied van Jedi-krachten en gevechtsmechanica. Het zal heel interessant zijn om te zien of Respawn Entertainment kiest voor een soortgelijke benadering van het personage in de nieuwe game, waarbij Cal Kestis misschien wel een krachtige Jedi Master wordt. We weten in ieder geval dat het project door iemand anders zal worden geregisseerd, aangezien Stig Asmussen de studio nog niet zo lang geleden heeft verlaten.

 

 

We houden de nieuwe Star Wars Jedi-game in de gaten om je op de hoogte te houden. Als het spel net zo goed is als zijn voorgangers, is succes bijna gegarandeerd. Totdat we meer nieuws hebben over het aankomende spel, raden we je ten zeerste aan om onze prijsvergelijker te gebruiken om goedkoop Star Wars Jedi: Fallen Order en Star Wars Jedi: Survivor codes te kopen als je wilt genieten van een spannend avontuur in het door George Lucas gecreëerde universum.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief