Instant Gaming EU
 
 

Bully: Scholarship Edition

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Bully: Scholarship Edition is een actie-avonturen spel ontwikkeld door Rockstar Vancouver. Het spel speelt zich af in de fictieve New England prep school, Bullworth Academy, en volgt hoofdpersoon Jimmy Hopkins terwijl hij zich een weg baant door de hiërarchie van de schoolkliekjes en onder hen problemen veroorzaakt.



    Het spel bevat klassieke sandbox-verkenning met een mix van melee combat, gunplay en andere activiteiten zoals het bijwonen van lessen, het voltooien van missies en het vrijspelen van minigames. Spelers kunnen ook voorwerpen verzamelen om het uiterlijk van hun personage aan te passen en deelnemen aan verschillende andere activiteiten, waaronder basketbal en skateboarden.



    Daarnaast kunnen spelers speciale vaardigheden gebruiken, genaamd 'Pranks', die zorgen voor krachtige en unieke tactieken tijdens gevechten of ondeugende activiteiten buiten de strijd. Er zijn ook talloze puzzels verspreid over het avontuur die moeten worden opgelost om verder te komen.



    Bully: Scholarship Edition bevat ook verbeterde graphics voor HD-schermen, breedbeeldondersteuning, prestaties/trofeeën en extra missies die niet te vinden waren op de originele releases. Met zijn intense actiescènes en grote verscheidenheid aan te verkennen activiteiten, zal Bully: Scholarship Edition zeker voor uren speelplezier zorgen!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Bully Scholarship Edition

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Downloaden op de Rockstar Social Club.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Bully: Scholarship Edition

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief