Instant Gaming EU
 
 

Rad Rodgers Radical Edition

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Rad Rogers: Radical Edition is een actie-platformer videospel gemaakt voor Nintendo Switch. Het is ontwikkeld door Slipgate Studio en gezamenlijk uitgegeven door HandyGames en 3D Realms. Rad Rogers: Radical Edition is geïnspireerd door onder andere Commander Keen, Jazz Jackrabbit, Conker, en Ruff'n'Tubmle.



    Game Plot



    Rad is een typisch jongetje dat te veel tijd heeft en te veel videospelletjes speelt. Als hij na een lange nacht gamen in slaap valt, wordt hij plotseling wakker en ziet dat zijn console zichzelf weer aanzet. Hij wordt in een draaikolk gezogen en bevindt zich plotseling in zijn eigen videogame-avontuur. Hij wordt vergezeld door zijn maatje, Dusty, zijn goedhartige spelcomputer, en samen doorkruisen en verkennen ze een ooit prachtige jungle die nu is geïnfecteerd door corruptie. Rad en Dusty zullen de bewoners moeten redden en proberen de Elder Tree te redden en hem zijn rechtmatige rol als bewaker van het land terug te geven.



    Features



    Wapens - Bolt Blaster met onbeperkte munitie, het is makkelijk te gebruiken, en het heeft genoeg vuurkracht om de klus te klaren. Er is ook het Phoenixkanon, dat vurige vogels afschiet die de vijanden in brand kunnen steken terwijl ze vliegen.

    Geluiden & muziek - Dankzij Andrew Hultshults ervaring met musicals en schrijven zijn de geluiden en muziek van Rad Rogers: Radical Edition meer dan episch.

    Klassieke Easter Eggs - Er zijn moeilijk te vinden collectibles en moeilijker te vinden geheime kamers in het spel. Onberispelijke vaardigheden en precisie zijn nodig om al deze voorwerpen te vinden.



    What’s in the Radical Edition?




    • Speel tegen je vrienden

    • Nieuwe vaardigheden om vrij te spelen

    • Nieuwe minigames

    • Nieuwe levels

    • Nieuwe geheimen, vrij te spelen voorwerpen en verzamelobjecten.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Rad Rodgers Radical Edition

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Rad Rodgers Radical Edition

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief