Instant Gaming EU
 
 

Green Hell

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Green Hell is een psychologische thriller en survival simulatie spel dat je meeneemt naar de diepten van het Amazone regenwoud. Je bevindt je midden in de jungle en moet op eigen kracht zien te overleven terwijl je de weg terug naar de beschaving probeert te vinden. Je enige hulp is een bekende stem aan de andere kant van een radio die je door de wildernis probeert te leiden terwijl je langzaam de waarheid achter je huidige situatie ontdekt.



    Green Hell bootst de milieusituatie van het Amazoneregenwoud natuurgetrouw na, wat overleven behoorlijk moeilijk maakt. Je hebt genoeg middelen tot je beschikking als je ze weet te vinden, en je zult creatief en intelligent moeten zijn om voedsel te vinden en ziekte te vermijden. Het spel houdt ook je psychologische toestand in de gaten, want eenzaamheid kan je geest onder grote stress zetten.



    In Green Hell kan de omgeving die je omringt behoorlijk onwelkom zijn voor iemand die onervaren en onwetend is. Het spel biedt een verbazingwekkende overlevingservaring als geen ander. Heb jij wat nodig is om te overleven in de jungle?



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Green Hell

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Green Hell

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief