Instant Gaming EU
 
 

Ultimate Fishing Simulator

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ultimate Fishing Simulator is een spel gewijd aan visliefhebbers die de sport willen beleven zonder hun huis te verlaten. Het spel is een ongelooflijk nauwkeurige weergave van het vissen met al zijn technische details en fijne kneepjes. De speler kruipt in de huid van een visser en kan kiezen uit verschillende locaties over de hele wereld, waar hij kan vissen op verschillende soorten zoals snoek, zalm of baars.



    Het spel biedt een breed scala aan apparatuur die de speler kan gebruiken om vis te vangen. De hengel en reel zijn aanpasbaar, zodat de speler de dikte en lengte van de lijn kan aanpassen, evenals de weerstand van de reel. Dit niveau van aanpassing zorgt ervoor dat elke visser tijdens het spelen van het spel aan zijn eigen voorkeuren kan voldoen. Het visaas is ook aanpasbaar, en het spel biedt een uitgebreide reeks opties. De speler kan kiezen uit verschillende soorten feeders, spinners en pluggen die passen bij de vissoorten waarop hij mikt. Ultimate Fishing Simulator biedt een realistische weergave van de visomgeving. De beelden en het geluid van het spel zijn realistisch, waardoor de ervaring van het vissen in het spel authentiek aanvoelt. Het spel heeft ook een dag- en nachtcyclus, waardoor het vissen op verschillende momenten van de dag spannender wordt. Tijdens de nacht kan de visser een boot gebruiken om zich op de beste plek voor bepaalde vissoorten te positioneren, wat bijdraagt aan het strategische element van het spel.



    Kortom, Ultimate Fishing Simulator is een uitzonderlijk visspel dat vissers een meeslepende ervaring biedt. Het spel maakt gebruik van moderne technologie om een realistische weergave van visomgevingen te creëren en stelt spelers in staat te kiezen uit verschillende locaties over de hele wereld. De aanpassingsopties voor visgerei en kunstaas voegen een niveau van authenticiteit toe aan het spel, en de dag- en nachtcyclus bieden een element van realisme dat dit spel onderscheidt van andere visspellen. Al met al is Ultimate Fishing Simulator een spel dat een aanrader is voor iedereen die geïnteresseerd is in de vissport.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Ultimate Fishing Simulator

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Ultimate Fishing Simulator

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief