Instant Gaming EU
 
 

Priest Simulator

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Wie wist dat het zo moeilijk kon zijn om een lid van het laken te zijn? Ontdek er alles over in Priest Simulator, een parodie FPS-actiegame. Speel als een vampierpriester in Polen die erop uit is zijn kerk te herstellen en elke demon af te slachten die in de weg staat.



    Bescherm de stad San de Ville tegen demonische sekteleden en de volgelingen van de hel met verschillende wapens, waaronder je blote vuisten. Vind zwart metaal en gebruik het om je wapens te upgraden om het tegen verschillende vijanden op te nemen. Al snel ben je een eenmansleger van God.



    Maar er is meer in het spel dan het doden van sekteleden en demonen in de naam van Jezus. Je moet ook je kerk herbouwen voor je kudde. Koop blauwdrukken, zamel geld in en herbouw de kerk van de stad in haar oude glorie. Je kunt ook upgrades toevoegen om het geloof op te bouwen, biecht te horen en preken te houden. Daarnaast moet je ook verschillende taken voor je kerk uitvoeren, zoals demonen uitdrijven, begrafenissen uitvoeren en kerkgangers redden van de krachten van de hel. Het is allemaal dagelijkse kost voor een geestelijke. Speel Priest Simulator en leer de hel niet te rommelen met je kudde.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Priest Simulator

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Priest Simulator

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief