Instant Gaming EU
 
 

The Settlers 7 : History Edition

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Settlers 7 : History Edition is een moderne kijk op het klassieke real-time strategiespel van Ubisoft Blue Byte. In dit meeslepende avontuur worden spelers heersers van hun eigen koninkrijk en zijn ze verantwoordelijk voor het beheren van grondstoffen en het uitbreiden van hun koninkrijk door materialen te verzamelen, structuren te bouwen, legers te trainen en gevechten aan te gaan met andere koninkrijken. Het doel van het spel is om je bevolking te laten groeien terwijl je de vrede en welvaart in je rijk handhaaft.



    In The Settlers 7 : History Edition moeten spelers een evenwicht vinden tussen grondstoffenbeheer en diplomatieke betrekkingen om de economie van hun koninkrijk succesvol op te bouwen en bondgenoten te winnen die extra steun bieden in de strijd of handelsmogelijkheden. Terwijl ze grondstoffen verzamelen, komen ze verschillende verzamelobjecten tegen die inzicht geven in de rijke geschiedenis van de wereld en nieuwe vaardigheden ontgrendelen in bepaalde voorwerpen als ze lang genoeg worden bekeken. Met strategisch handig spel kun je verborgen strategieën ontdekken om voordelen te behalen ten opzichte van andere koninkrijken en een krachtige verdediging tegen hen op te bouwen. Deze editie introduceert verschillende nieuwe functies ten opzichte van zijn voorgangers, zoals een uitbreiding op de bestaande campagnemodus voor één speler (die 50 missies omvat) waardoor missies beter kunnen worden aangepast; verbeterd AI-gedrag waardoor tegenstanders een grotere uitdaging vormen; geavanceerde graphics die zorgen voor een nog rijkere visuele ervaring; bijgewerkte multiplayer-opties waardoor het gemakkelijker is om het online op te nemen tegen vrienden; en een opnieuw ontworpen gebruikersinterface die het gebruik van het spel intuïtiever maakt.



    The Settlers 7 : History Edition biedt gamers een meeslepende middeleeuwse ervaring die strategisch denken vereist om hun koninkrijk met succes op te bouwen. Met alle vernieuwde functies biedt dit klassieke spel zeker urenlang boeiend plezier voor elke realtime strategiefan. Voor wie op zoek is naar een nieuwe uitdaging is The Settlers 7 : History Edition de perfecte oplossing. Deze gemoderniseerde versie van het klassieke real-time strategiespel biedt spelers een dynamische wereld vol actie en avontuur, verbeterde visuals, verbeterd AI-gedrag en multiplayer-opties, waardoor ze een ongeëvenaarde middeleeuwse spelervaring krijgen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Settlers 7 History Edition

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Activeer je code op Ubisoft Connect.

    Opmerkingen over The Settlers 7 : History Edition

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief