Eneba COM
 
 

The Settlers History Collection

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ontvang 25 jaar Settlers games samengeperst in één editie metThe Settlers Histoy Collection. Viering 25 jaar van deSettlers serie, de Collection bevat 7 games verbeterd voor de PC.



    The Settlers (1993). The Settlers (1993) bewijst dat klassiekers geen oude geschiedenis hoeven te zijn en biedt compatibiliteit met Windows 10, verschillende spelsnelheidsopties en de optie om klassieke RTS-besturing te gebruiken.



    The Settlers II – Veni, Vidi, Vici. Leid de Romeinse beschaving tegen de Vikingen, de Japanners en de Nubiërs om een rijk te stichten. Inclusief compatibiliteit met Windows 10, een functie voor automatisch opslaan, ondersteuning voor extra resoluties en ondersteuning voor split-screen modus.



    The Settlers III. Bouw je beschaving op en verover verre landen in real-time gevechten. Inclusief The Settlers III, The Settlers III Mission CD, en een uitbreidingspakket: Quest of the Amazons.



    The Settlers IV. Neem het op tegen de Dark Tribe als een van de vier facties: de Romeinen, de Vikingen, de Maya's en de Trojanen. Inclusief uitbreidingen De Trojanen en het Elixer der Macht en De Nieuwe Wereld.



    The Settlers - Heritage of Kings. Vecht tegen Mordred en zijn Zwarte Ridders om koning van het land te worden. Inclusief de missies op de Expansion Disc en de Legends Expansion Disc.



    The Settlers - Rise of an Empire. Verhoog de rijkdom van je koninkrijk om een legendarische monarch te worden. Inclusief de uitbreiding The Eastern Realm.



    The Settlers 7. Kies een pad om een rijk en machtig rijk op te bouwen: speel je de wetenschapper, de koopman of de soldaat?



    Ontvang alle 7 spellen met The Settlers History Collection.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Settlers History Collection

    Activeer je code op Ubisoft Connect.

    Opmerkingen over The Settlers History Collection

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief