Instant Gaming EU
 
 

Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG is een spel dat spelers meeneemt op een reis naar een alternatieve toekomst waarin de mensheid op de rand van de afgrond staat. Het spel, ontwikkeld door Dark Crystal Games en uitgegeven door Prime Matter, speelt zich af in een omgeving die is verwoest door een krachtig, onverklaarbaar fenomeen dat een enorme, ondoordringbare koepel heeft achtergelaten, die "the Dome" wordt genoemd. Deze koepel is het epicentrum geworden van een nieuwe wereldorde, met facties, sektes en andere groepen die vechten om de heerschappij.



    Spelers kunnen in Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG kiezen uit vijf klassen, elk met unieke vaardigheden en verhaallijnen. Deze klassen zijn Ingenieur, Psycholoog, Soldaat, Ontdekkingsreiziger en Schurk. Het spel biedt een systeem voor het creëren van personages waarmee spelers hun personages kunnen aanpassen aan hun specifieke speelstijl. Elke klasse biedt, naast de unieke vaardigheden en vaardigheden, een unieke kijk op de wereld en de verhaallijnen die spelers tegenkomen. De wereld is gevuld met NPC's, elk met een eigen achtergrondverhaal en agenda, en spelers kunnen ervoor kiezen om missies en opdrachten op verschillende manieren aan te pakken. Het verhaal van het spel is niet-lineair en dynamisch, wat betekent dat de beslissingen die spelers nemen gevolgen hebben voor de wereld om hen heen.



    Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG biedt een post-apocalyptische wereld die rijk is aan details en complexiteit. De beelden en het geluidsontwerp van het spel creëren een gevoel van onderdompeling dat moeilijk te evenaren is in andere games. De wereld is gevuld met facties, rivaliteiten en samenzweringen, elk met hun eigen agenda's en doelen. De diepte en complexiteit van het spel maken het een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een diepe en lonende spelervaring.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Encased A Sci Fi Post Apocalyptic RPG

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief