Instant Gaming EU
 
 

Wolfenstein II: The Freedom Chronicles - Season Pass

  • PC
  • XboxOne
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Wolfenstein II: The Freedom Chronicles - Season Pass is de belangrijkste season pass downloadbare content voor Wolfenstein II: The New Colossus. Het is een spel boordevol actie dat is ontworpen om een spannende en meeslepende spelervaring te bieden. Het is de eerste in een reeks episodische avonturen die gamers meeneemt op een epische reis door de begrippen vrijheid, vrijheid en rechtvaardigheid van het hoger onderwijs. Het biedt gamers de mogelijkheid om deel te nemen aan spannende gevechtsscenario's terwijl ze het opnemen tegen kwade krachten die de burgers van de samenleving proberen te onderdrukken.



    Wolfenstein II: The Freedom Chronicles - Season Pass Spelers kunnen de controle nemen over vier unieke personages die zich in verschillende stadia van hun leven bevinden: een detective die uit is op wraak na de dood van zijn vader, een ex-OSS-agent die op zoek is naar bevrijding van de nazi-onderdrukking, een dappere activiste die haar volk de strijd in leidt en een ontsnapte gevangene die op zoek is naar verlossing terwijl hij vecht voor de Amerikaanse droom. Elk personage heeft toegang tot unieke wapens, reisgenoten, bondgenoten en vaardigheden die hen helpen zich door gespannen gevechten met nazi's of andere vijanden te worstelen die ze tijdens hun zoektocht naar vrijheid kunnen tegenkomen. Spelers kunnen meerdere historische locaties verkennen, waaronder het door oorlog verscheurde Frankrijk of Amerika tijdens oorlogstijd, terwijl ze samenwerken met vrienden of solo vechten tegen de tegenwind van het fascisme op verschillende kaarten die door de ontwikkelaars zijn gemaakt met behulp van geavanceerde grafische technologie. Spelers hebben toegang tot meerdere wapens, voertuigen en personages terwijl ze het opnemen tegen vijanden in intense vuurgevechten of heimelijk missies uitvoeren.



    Wolfenstein II: The Freedom Chronicles - Season Pass is een must-have voor elke gamer die zich wil onderdompelen in een episch avontuur vol vrijheid en gerechtigheid. Het biedt gamers de kans om de strijd voor vrijheid te ervaren terwijl ze genieten van spannende gevechtsscenario's en uitdagende kaarten met unieke personages verkennen. Met uren aan spannende gameplay is Wolfenstein II: The Freedom Chronicles - Season Pass een essentiële titel voor elke fan van actiegames.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Wolfenstein II: The New Colossus

    Beste prijzen voor Wolfenstein II The Freedom Chronicles Season Pass

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Wolfenstein II: The Freedom Chronicles - Season Pass

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief