Eneba COM
 
 

Journey To The Savage Planet

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Journey to the Savage Planet is een first-person avonturenspel in een kleurrijke buitenaardse wereld vol met al even vreemde als wonderlijke wezens.Journey to the Savage Planet speelt zich af in een zorgvuldig ontworpen buitenaardse planeet vol verbazingwekkende wilde dieren, waaronder vreemde levende schimmels en bijna schattige wezens.



    Jij bent een werknemer in Kindred Aerospace, de 4e Beste Interstellaire Exploratie Maatschappij. Jouw missie op deze verre planeet is om de planeet te verkennen, de wilde dieren te catalogiseren en uit te zoeken of de planeet geschikt is voor menselijke kolonisatie. Aangezien je op deze onbekende plek bent gedropt zonder enig plan en nauwelijks enige uitrusting, zul je materialen moeten verzamelen en knutselen wat je nodig hebt om je missie te volbrengen. Sommige van de buitenaardse wezens die je zult vinden zullen niet al te dol zijn op je aanwezigheid in hun land, dus je zult misschien je stealth moeten gebruiken om ze te ontwijken of zelfs met je pistool tegen ze moeten vechten.



    Typhoon Studios heeft samengewerkt met Alex Hutchinson, hetzelfde creatieve brein achter Far Cry 4 en ,Assassin’s Creed 3om ons Journey to the Savage Planet, te brengen, een geweldig avontuur dat in 2020 uitkomt op PS4, Xbox One en PC.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Journey To The Savage Planet

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Journey To The Savage Planet

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief