Instant Gaming EU
 
 

Dawn of Man

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Dawn of Man is een meeslepende en strategische game-ervaring van Madruga Works, de creatieve geesten achter de populaire stedenbouwsimulator Planetbase. Het spel speelt zich af in het prehistorische tijdperk van de menselijke geschiedenis en spelers krijgen de taak om hun eigen stam door de moeilijke tijden van overleven te leiden. Met zijn unieke setting en real-time progressiesysteem biedt Dawn of Man een intense strategiegame vol uitdaging en spanning.



    In Dawn of Man zijn spelers verantwoordelijk voor de groei van de bevolking van hun stam terwijl ze proberen te overleven tegen de natuur zelf. Hulpbronnen moeten zorgvuldig worden beheerd, want rampen zoals hongersnood, droogte, overstromingen, sprinkhanenzwermen en nog veel meer kunnen zelfs de beste plannen doen ontsporen als er niet van tevoren voorzorgsmaatregelen worden genomen. Uitdagende doelen, zoals het temmen van wilde dieren of het verkennen van nieuwe technologieën, moeten worden bereikt terwijl je het moreel van je bevolking op peil houdt. Dit heeft ook speciale aandacht nodig omdat het van invloed is op veel aspecten, waaronder de snelheid waarmee grondstoffen worden geproduceerd.



    De grafische engine brengt prehistorische wezens en omgevingen tot leven met verbluffende details - van wollige mammoeten die grazen op grazige heuvels tot dichtbeboste gebieden bij bergketens die getuigen van de evolutie van je stam gedurende duizenden jaren sinds hun ontstaan. Dawn of Man past de ervaring ook aan met de unieke procedurele kaartgenerator die telkens wanneer een spel wordt gestart andere landschappen en omgevingen creëert. Game-enthousiastelingen zullen de diepte, uitdaging en herspeelbaarheid van Dawn of Man zeker waarderen; deze meeslepende ervaring zal zowel nieuwe als doorgewinterde gamers zeker bevallen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dawn of Man

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Dawn of Man

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief