Eneba COM
 
 

Five Nights at Freddy's VR: Help Wanted

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Five Nights at Freddy's VR: Help Wanted, afwisselend bekend als FNaF VR, is een virtual-reality Five Nights at Freddy's spel dat is ontwikkeld door Steel Wool Studios en uitgegeven door ScottGames voor PSVR, Oculus Rift en HTC Vive.



    Het is een verzameling van klassieke en originele minigames die zich afspelen in het Five Nights-universum. Er zitten vanaf nu in totaal 40 speelbare minigames in het spel. Na het voltooien van de minigames kun je ze opnieuw spelen in een soort nachtmerrie-modus, die de moeilijkheidsgraad en afleiding in elk spel opvoert. Als je het spel volledig hebt uitgespeeld, word je getrakteerd op een eindspel waarin de overlevering van het spel wordt uitgebreid.



    Kruip in de huid van een bewaker die, met behulp van verschillende beveiligingscamera's, probeert te overleven tot de ochtend terwijl de pizzeria waar hij zich bevindt wordt overspoeld door kwaadaardige animatronics. Ga de confrontatie aan met je favoriete killer animatronics waaronder; Freddy, Bonnie, Chica, Foxy, Springtrap, The Mangle, Funtime Foxy, en Circus Baby. Verdien superleuke prijzen waarmee je kunt spelen bij het interactieve prijzenloket! Verzamel goed verstopte Faz-Tokens om nog meer zeldzame verzamelobjecten vrij te spelen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Five Nights at Freddy's VR Help Wanted

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Five Nights at Freddy's VR: Help Wanted

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief