Instant Gaming EU
 
 

Project Winter

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Project Winter is een online spel voor meerdere spelers dat gamers uitdaagt samen te werken om de barre winteromgeving te overleven. Het doel van het spel is dat maximaal acht spelers samenwerken en zich door verschillende stadia van intens winterweer slaan, terwijl ze bedreigingen zoals vallen, monsters en andere gevaren vermijden. De spelers worden verdeeld in twee teams: overlevenden en verraders. Overlevenden moeten samenwerken met hun teamgenoten om grondstoffen te verzamelen, schuilplaatsen te bouwen, doelen te bereiken en uiteindelijk levend uit de bevroren wildernis te ontsnappen. Verraders hebben een extra doel waarbij ze de inspanningen van het team moeten saboteren zonder ontdekt te worden door medespelers of AI-gestuurde monsters.



    Project Winter Het spel bevat prachtige graphics die de schoonheid van een koud winterlandschap weergeven, evenals intense gameplay-mechanismen die snel denken en strategische planning van alle betrokken spelers vereisen. Met zijn unieke mix van coöperatief spel tussen overlevenden en verraderlijke acties van verraders, biedt Project Winter gamers een spannend avontuur vol verraad en spanning bij elke beurt! Daarnaast bevat Project Winter ook verschillende aanpassingsopties, zodat je je eigen unieke karakterontwerpen kunt maken voor elke playthrough.



    Als je op zoek bent naar een online spelervaring, kijk dan niet verder danProject Winter! Vorm een team met vrienden of vreemden en vecht je een weg door verraderlijke weersomstandigheden terwijl je je tegenstanders te slim af bent in deze spannende multiplayer-ervaring die tot leven komt door de prachtige beelden en intense gameplay-mechanismen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Project Winter

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Project Winter

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief