Eneba COM
 
 

River City Girls

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    River City Girls is een side-scrolling brawler game uitgebracht in 2019 door WayForward Technologies. Het volgt twee tienermeisjes, Kyoko en Misako, als ze hun weg vechten door de stad Riverdale om hun vriendjes te redden van een kwaadaardige bende. Het spel bevat snelle gevechten met hand-to-hand vechtbewegingen en wapens zoals honkbalknuppels, zwepen en kettingzagen die tegen vijanden kunnen worden gebruikt. Onderweg verken je levendige omgevingen vol geheimen om te ontdekken terwijl je munten verzamelt om nieuwe uitrusting voor je personages te kopen.



    De gameplay in River City Girls combineert klassieke beat 'em up-actie met RPG-elementen zoals XP-punten die je verdient na het verslaan van vijanden. Je speelt ook speciale vaardigheden vrij, zoals wall jumps of air dashes, die extra mobiliteitsopties bieden tijdens gevechten. Naarmate je verder komt in de verhaalmodus neem je het op tegen grotere eindbazen die sluwe tactieken en vaardige combo's vereisen om ze te verslaan. Er is ook een arcadestand waarin spelers kunnen strijden in missies voor hoge scores of uitdagende bonuslevels kunnen spelen voor nog meer beloningen.



    River City Girls heeft genoeg content voor gamers die op zoek zijn naar een uitdaging - of het nu gaat om het beheersen van het diepe combosysteem of het verkennen van de levendige wereld vol geheimen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor River City Girls

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over River City Girls

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief