Eneba COM
 
 

Dawn of the Monsters

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Als je een fan bent van Godzilla of klassieke Japanse monsterfilms, dan is Dawn of the Monsters een spel voor jou. Kies een gigantisch monster in deze side-scrolling beat 'em up game en vecht tegen andere monstruositeiten in een postapocalyptisch scenario. De aarde is aangevallen door titanische wezens die bekend staan als de Nephilim, en de DAWN (Defense Alliance Worldwide Network) is de enige organisatie die in staat is om ze tegen te houden. Neem de controle over een kolossaal monster en vecht tegen de Nephilim.



    Megadon, Aegis Prime, Tempest Galahad en Ganira staan tot je beschikking, elk met een breed scala aan aanvallen en krachtige speciale vaardigheden waarmee je elke tegenstander te gronde kunt richten. Volledig vernietigbare scenario's en woeste eindbazen wachten op je in dit actiespel in 2D. Bouw je woede op terwijl je vecht en laat verwoestende aanvallen los op je tegenstanders. Jij bent de enige die de mensheid van de ondergang kan redden in Dawn of the Monsters.



    Met manga-graphics, snelle gameplay vol actie en veel aanpassingsopties om je monsters te upgraden, is Dawn of the Monsters een epische vernietigingswedstrijd met titanische wezens in de hoofdrol.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dawn of the Monsters

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Dawn of the Monsters

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief