Instant Gaming EU
 
 

Stranded Sails - Explorers of the Cursed Islands

  • PC
  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Stranded Sails - Explorers of the Cursed Islands is een open-wereld avontuur dat exploratie en landbouw avontuur mengt. Je bent de kapitein van een schip dat schipbreuk heeft geleden op een mysterieuze archipel. Je moet de eilanden verkennen en voor de overlevenden zorgen terwijl je een manier zoekt om de vervloekte plek te verlaten.



    Om op de vervloekte eilanden te overleven, moet je een kleine boerderij opzetten en je eigen gewassen planten. De schaarste aan grondstoffen dwingt je de eilanden te verkennen en het hoofd te bieden aan een groot aantal gevaren en bedreigingen, maar als je erin slaagt te overleven, kun je zelfs nuttige schatten vinden die jou en je bemanning zullen helpen te overleven en een boot te bouwen om van de eilanden te ontsnappen.



    Maar de archipel heeft die naam niet voor niets, en er zijn vreemde bedreigingen en verbazingwekkende wezens die een snel einde aan je avonturen kunnen maken. Lukt het je om het mysterie op te lossen dat zich in het hart van de Vervloekte Eilanden bevindt en te ontsnappen met je bemanning?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Stranded Sails Explorers of the Cursed Islands

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Stranded Sails - Explorers of the Cursed Islands

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief