Instant Gaming EU
 
 

Supraland

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Supraland is een actie-avonturenspel dat werd ontwikkeld door Supra Games. In het spel, spelers nemen de rol van een personage in de magische wereld van Supraland en verken uitgestrekte landschappen gevuld met unieke wezens en gevaarlijke obstakels.



    Het spel bevat 3D-platformelementen terwijl spelers door gevaarlijke omgevingen trekken, het opnemen tegen machtige vijanden, voorwerpen verzamelen en uitdagingen voltooien om verder te komen. Ze kunnen ook gebruik maken van verschillende wapens, gadgets en vaardigheden zoals dubbel springen en teleporteren om obstakels te overwinnen.



    Supraland bevat meer dan 100 levels die spelers uitdagen hun probleemoplossend vermogen en strategische tactieken te gebruiken om vijandelijke aanvallen te overleven. De puzzels worden steeds moeilijker naarmate spelers verder komen in elk level en moeten vertrouwen op hun reflexen en snel denken om te slagen. Het spel heeft ook levendige beelden die de sfeer van elk level tot leven brengen en onderhoudende muziek die extra diepte toevoegt aan de spelervaring.



    Spelers kunnen ook grote kaarten vol geheimen en bonussen verkennen, samenwerken met niet-speelbare personages voor nuttige hints, hun personage aanpassen met vrij te spelen skins, het opnemen tegen eindbazen en nog veel meer! Met zijn spannende actiescènes, uitdagende puzzels en boeiende verkenningselementen zal Supraland zeker een onvergetelijke spelervaring bieden!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Supraland

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Supraland

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief