Eneba COM
 
 

Supraland Six Inches Under

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ga op een nieuw wild avontuur in dit vervolg op Supraland. Supraland Six Inches Under is een first-person Metroidvania die je meeneemt naar een ondergrondse wereld vol plaatsen om te verkennen, puzzels om op te lossen en monsters om te bevechten.



    Het begon als een DLC bij het originele spel, maar het bleef groeien en groeien tot het nu zijn eigen ding is. Je speelt als een Blauwe Loodgieter, een stuk speelgoed net als de rest van je vrienden. Wanneer kinderen de tuin waarin je woont beginnen aan te harken, wordt je hele stad verwoest en vallen jullie allemaal in een gat, waardoor je in een ondergrondse wereld terechtkomt. Daar vind je Cagetown, geregeerd door een niet zo kwaadaardige Baron. Je doel: de bovenste verdieping van Cagetown bereiken en terugklimmen naar de bovenwereld.



    Verken Cagetown en pak zoveel mogelijk buit als je kunt in de vorm van munten en kisten. Gebruik je pikhouweel om een pad vrij te maken tussen stenen en vijanden door. Zoek verborgen gebieden en los lastige puzzels op om verder te komen in het verhaal.



    Bovendien zit het spel boordevol grappen en grollen die de draak steken met andere videogames zoals Super Mario. Supraland Six Inches Under verbetert datgene wat het origineel Supraland geweldig maakte. Het is het beste wat je kunt spelen voor de komst vanSupraland 2.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Supraland Six Inches Under

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Supraland Six Inches Under

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief