Instant Gaming EU
 
 

EARTH DEFENSE FORCE: IRON RAIN

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verdedig de wereld tegen gigantische buitenaardse bedreigingen inEARTH DEFENSE FORCE: IRON RAIN. Een sci-fi third-person shooter, je speelt als een lid van de EDF, een militaire macht die in een wanhopige strijd verwikkeld is tegen indringers die de Aarde zo goed als vernietigd hebben. Speel meer dan 50 missies met vijf moeilijkheidsgraden, en red de rest van de mensheid van een totale vernietiging.



    Maak je eigen aanpasbare soldaat; kies geslacht, uiterlijk, stem, en zelfs hun persoonlijkheid. Kies uit 4 verschillende PA Gears (gepantserde pakken) en kies uit meer dan honderd verschillende soorten wapens, waaronder energiepistolen, mechs en voertuigen. Gebruik ondersteunende uitrusting om te helpen met gezondheidsregeneratie, bescherming, laadsnelheid, en energieherlading.



    Als je klaar bent, breng je de oorlog naar de aliens. Je krijgt te maken met gigantische robots, ruimtetuigen en insecten die van plan zijn de planeet te teisteren. Je kunt ze uitschakelen met extreme tactieken. Voltooi doelstellingen om verschillende cosmetische beloningen voor je personage vrij te spelen.



    Je hoeft niet alleen te vechten. EARTH DEFENSE FORCE: IRON RAIN laat je lokaal co-op spelen via split-screen, of ga online om naast EDF soldaten van over de hele wereld te vechten.

    Lees verder

    Beste prijzen voor EARTH DEFENSE FORCE IRON RAIN

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over EARTH DEFENSE FORCE: IRON RAIN

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief