Eneba COM
 
 

Contraband Police

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het is 1981 en het berggebied van Karikatka is een favoriete plek om illegale goederen van het ene land naar het andere te smokkelen. De grens tussen de Acaristische Volksrepubliek en het buurland wordt streng bewaakt door mensen zoals jij. Als een van de grensbewakingsinspecteurs zul je alles moeten doen om te voorkomen dat verboden goederen je vaderland binnenkomen.



    Contraband Police is een open-wereld simulator die je in de schoenen van een grenswacht plaatst. Je zult de doorvoer van mensen en goederen door de grens moeten controleren, waarbij je veel verschillende dagelijkse taken moet uitvoeren. Daartoe behoren documentencontrole om ervoor te zorgen dat iedereen aan de steeds strenger wordende eisen voldoet, en het opsporen van smokkelwaar, waarbij je met de juiste middelen voertuigen moet doorzoeken op smokkelwaar.



    In Contraband Police is het niet vreemd dat de smokkelaars gewelddadig worden als ze op heterdaad betrapt worden. Daarom moet je er klaar voor zijn om ze te betrekken bij schietpartijen en achtervolgingen.



    Contraband Police is een gedetailleerde simulator waarmee je zelfs de wachtpost kunt aanpassen en de politiewagens kunt verbeteren om je missie beter te volbrengen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Contraband Police

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Contraband Police

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief