Instant Gaming EU
 
 

SD GUNDAM G GENERATION CROSS RAYS

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ga een multidimensionale oorlog aan met piepkleine reuzenrobots in SD GUNDAM G GENERATION CROSS RAYS.  Een strategie-RPG met iconische Gundams uit vier verschillende tijdperken, je vormt een krachtig team van vier super-gevormde Gundams en stuurt ze de strijd in.



    Verzamel je eenheden en vecht in beurtgebaseerde gevechten op een rasterkaart. Ga diepe en complexe gevechten aan waarin je moet vertrouwen op teamwork en de mogelijkheden van elke individuele Gundam om te slagen. Voorafgaand aan elk gevecht kun je je eenheden levelen, nieuwe eenheden ontwikkelen en ontwerpen, en piloten rekruteren voor je team. Vang andere eenheden om ze in je roster op te nemen, waaronder mobiele pakken, harnassen, tanks, helikopters, slagschepen, en meer.



    Volg verschillende verhaallijnen uit de Gundam serie. Elk personage krijgt zijn eigen tijd om te schitteren in beeldroman-achtige scènes en levendige gevechtsscènes. Bovenal kun je je fantasieën uit je favoriete Gundam serie uitleven. Inbegrepen in het spel zijn:



    Mobile Suit Gundam Wing samen met zijn Endless Waltz verhaallijn.



    Mobile Suit Gundam Seed, Mobile Suit Gundam Seed Astray, Mobile Suit Gundam Seed Destiny en Mobile Suit Gundam SEED C.E. 73: Stargazer.



    Mobile Suit Gundam 00 en de bijbehorende film, Awakening the Trailblazer.



    Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans en Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans - Steel Moon.



    Met zijn gevechtsscenario's, diepgaande aanpassing, en meeslepende verhaallijnen is SD GUNDAM G GENERATION CROSS RAYS HET strategiespel voor Gundam fans.

    Lees verder

    Beste prijzen voor SD GUNDAM G GENERATION CROSS RAYS

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over SD GUNDAM G GENERATION CROSS RAYS

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief