Instant Gaming EU
 
 

Do Not Feed the Monkeys

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Do Not Feed the Monkeys is een avonturenspel dat je de controle geeft over een mysterieus bewakingsagentschap. Als gamer verken je het leven van verschillende personages door ze te bespioneren met je bewakingscamera's en beslissingen te nemen op basis van wat je vindt. Je zult je middelen zorgvuldig moeten beheren om ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen tevreden zijn.



    In Do Not Feed the Monkeys moeten gamers moeilijke morele keuzes maken terwijl ze geheimen ontrafelen over hun doelwitten en onderweg verborgen waarheden over zichzelf blootleggen. Met zijn unieke mix van voyeurisme en sociale verantwoordelijkheid biedt dit spel spelers een intense ervaring vol onverwachte wendingen. Spelers kunnen via hun laptop of telefoon met andere personages communiceren terwijl ze het leven van hun eigen personage buiten de kantoormuren beheren - een taak die nog ingewikkelder wordt wanneer hackers hun systemen beginnen binnen te dringen.



    Do Not Feed The Monkeys Het is aan elke speler om te beslissen hoe ver ze willen gaan om beide kanten van het recht tevreden te stellen - de gezagsgetrouwe burgers die binnen de regels van de maatschappij leven, of degenen die ze overtreden voor persoonlijk gewin? Ben jij klaar voor deze moreel uitdagende spelervaring? Speel vandaag nog Do Not Feed The Monkeys!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Do Not Feed the Monkeys

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Do Not Feed the Monkeys

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief