Instant Gaming EU
 
 

Broken Lines

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    In Broken Lines neem je het op tegen zowel de levenden als de doden in een alternatieve geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Je leidt een bende van acht soldaten wier vliegtuig werd neergeschoten boven een vermeende neutrale zone. Nu bevind je je achter vijandelijke linies, maar een vijandig leger is niet je enige zorg. Op onverklaarbare wijze staan de doden op uit hun graven en doden iedereen in het zicht. Nu moet je een strijd op twee fronten voeren. Red je het terug naar veilige grond, of word je het zoveelste oorlogsslachtoffer?



    Broken Lines is een tactisch oorlogsspel waarin je je soldaten op verschillende missies leidt, bijvoorbeeld het vernietigen van vijandelijke communicatielijnen of het laten vertrekken van burgers uit een gevaarlijk gebied. Het spel volgt een op tijd gebaseerde gevechtsmechaniek waarbij eenheden binnen een tijdspanne van 8 seconden handelen. Commando's die je geeft worden in een wachtrij gezet die je kunt zien, zodat je kunt bepalen wanneer je bepaalde acties wilt laten plaatsvinden. Je kunt pauzeren om commando's te geven en weer pauzeren om te zien hoe ze zich ontvouwen.



    Tussen de missies door kun je uitrusten en je met je soldaten bezighouden. Elk heeft zijn eigen persoonlijkheid en achtergrondverhaal. Sommigen zullen de keuzes die je maakt goedkeuren en anderen zullen ze verafschuwen. Als commandant moet je een evenwicht zien te vinden tussen jouw behoeften en de verwachtingen van je soldaten om het moreel op peil te houden en te voorkomen dat ze deserteren.



    Met de uitbreiding "The Dead and the Drunk" introduceert Broken Lines de levende doden in de vorm van een zombie-invasie. Je moet je strategie aanpassen afhankelijk van de plaats en de soorten zombies waarmee je te maken krijgt. De ondoden komen zowel op je manschappen af als op die van de vijand, dus zorg ervoor dat de vijand het zwaarst van de zombie-aanval te verduren krijgt!



    De keuzes die je maakt bepalen de uitkomst van je strijd tegen zowel de levenden als de doden. Test je strategische vaardigheid in Broken Lines en leid je commando's naar de overwinning - of naar het graf.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Broken Lines

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Broken Lines

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief