Instant Gaming EU
 
 

WORLD OF HORROR

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Beleef terreur van eldritse proporties met WORLD OF HORROR, een JRPG geïnspireerd op de werken van H.P. Lovecraft en de veelgeprezen manga kunstenaar Junji Ito. Stap binnen in het vreemde stadje Shiokawa, Japan, waar een normaal alledaags bestaan langzaam wordt bedorven door de terugkeer van oudere goden, waardoor de stad met waanzin wordt vervuild. Wat heeft dit teweeggebracht? Is het een straf van de hemel, of is er iets veel sinisterders aan de hand?



    Kies uit vijf speelbare personages die zullen proberen de apocalyps te dwarsbomen. Je moet op reis door chaotische straten, ziekenhuizen, klaslokalen en donkere bossen. Verken, los puzzels op, voer vreemde rituelen uit, en verzamel aanwijzingen om de ware aard van de duisternis die in deze stad huist te ontdekken. Je komt tegenover werkelijk verdraaide nachtmerrie-achtige wezens te staan in turn-based gevechten. Zet acties en aanvallen tegen je vijanden in een rij om ze uit te schakelen voor ze je kunnen overweldigen.



    De 1-bit zwart-wit kunststijl past goed bij dit gestoorde verhaal over de werkelijkheid die in je eigen stadje aan stukken valt. Zal je je terreur lang genoeg in bedwang kunnen houden om de oudere goden ervan te weerhouden de wereld te beëindigen? Speel WORLD OF HORROR en kom het te weten.

    Lees verder

    Beste prijzen voor WORLD OF HORROR

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over WORLD OF HORROR

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief