Instant Gaming EU
 
 

Tank Mechanic Simulator

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Tank Mechanic Simulator is een spel ontworpen voor gamers die graag sleutelen aan machines en motoren. Het spel laat spelers het leven van een tankmonteur ervaren, van het repareren van tanks tot het ontdekken van geheimen die verborgen liggen in vervallen oorlogsvoertuigen. Spelers kunnen 10 verschillende levels verkennen die zich afspelen op verschillende locaties in Europa, variërend van verlaten militaire bases tot dichte bossen en dorpen.



    In Tank Mechanic Simulator moeten gamers hun voertuigen zorgvuldig inspecteren voordat ze met reparaties of aanpassingen beginnen. Dit omvat het zoeken naar schade aan de buitenkant van de tank en het controleren van interne systemen zoals brandstofleidingen en elektrische componenten. Naarmate ze verder komen in elk level, kunnen spelers hun verworven kennis van tanks gebruiken om ze sneller en efficiënter te repareren.



    Het doel van Tank Mechanic Simulator is niet alleen tanks repareren, maar ook onthullen wat er onder hun roestige pantserplaat ligt - het onthullen van verhalen die begraven zijn sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Gamers kunnen verzamelobjecten vinden die de verhalen vertellen van dappere soldaten die tijdens dit conflict vochten, terwijl ze tegelijkertijd deze krachtige machines weer aan het werk zetten.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Tank Mechanic Simulator

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Tank Mechanic Simulator

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief