Instant Gaming EU
 
 

Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Oproep aan alle Shin Megami Tensei en Fire Emblem fans, Tokyo Mirage Sessions #FE Encore brengt je de cross-over waarop je gewacht hebt. Een JRPG met personages uit Fire Emblem, het verhaal speelt zich af in het hedendaagse Tokio. De wereld wordt binnengevallen door buiten-dimensionale wezens, bekend als Mirages, die erop uit zijn energie, Performa genaamd, van mensen te stelen. In de weg staan een groep goede Mirages, die een bondgenootschap aangaan met tieners van een plaatselijk talentenbureau. Door samen te smelten tot Mirage Meesters gaan ze de strijd aan met de boosdoeners in een poging de wereld te redden.



    Schakel tussen en verken twee dimensies: het echte Tokio en de Idolaspheres, waar je de vijandelijke Mirages vindt. Vecht tegen je vijanden in diepe, turn-based gevechten die doen denken aan Fire Emblem en Shin Megami Tensei. Los puzzels op en ontwijk vallen terwijl je over de kaart reist. Gebruik het geld dat je met je ontmoetingen verdient om beschermende kleding en helende voorwerpen te kopen om je personages op de been en klaar voor de strijd te houden.



    Net als de personages in Fire Emblem heeft elk van je partijleden zijn eigen vaardigheden en affiniteiten met elementen, dus leer ze strategisch te gebruiken. Naarmate je meer ervaring opdoet, level je ze op en zie je hoe ze vaardigheden aan hun wapens ontlenen.



    Met schitterende muzikale nummers van Avex Group, kerkers gethematiseerd volgens de Japanse amusementsindustrie, en veel knipogen naar zowel Fire Emblem als Shin Megami Tensei, heeft Tokyo Mirage Sessions #FE Encore genoeg in huis om fans van JRPGs en Japanse popcultuur te behagen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief