Instant Gaming EU
 
 

Townsmen - A Kingdom Rebuilt

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Townsmen – A Kingdom Rebuilt is een strategisch stadsbouwspel uit de Townsmen-franchise. Hiermee worden gamers heren van hun eigen dorp en moeten ze een stad opbouwen uit ruïnes. Dit uitdagende maar lonende avontuur begint in de middeleeuwen en laat spelers de infrastructuur van hun dorp opbouwen door wegen aan te leggen en grondstoffen te verzamelen, de levenskwaliteit van hun bevolking te verbeteren terwijl ze nieuwe technologieën ontdekken naarmate ze verder komen in de verschillende tijdperken.



    De vaardigheden van de gamers worden getest bij het maken van verschillende structuren om alle dorpelingen van voedsel te voorzien, die unieke behoeften hebben op basis van het tijdperk waarin ze leven. De winter vereist bijvoorbeeld voedselreserves, terwijl de zomer entertainmentopties zoals festivals of theatervoorstellingen vereist om de mensen tevreden te houden. Spelers moeten ook verstandig met geld omspringen om hun gebouwen te verbeteren en zich te verdedigen tegen bandieten zoals vikingen of rovers die hun rijk elk moment kunnen bedreigen. De gamer moet plannen maken voor het uitbreiden van de huisvesting van de burgers en zorgen voor voldoende ruimte voor productiegebouwen; de mogelijkheid om grotere rijken te laten groeien dankzij de handelsroutes die door het koninkrijk zijn aangelegd zal een belangrijke factor zijn als succes gewenst is. Het spel speelt zich af over meerdere generaties, dus vroeg genomen beslissingen kunnen van invloed zijn op die verderop in het spel - zelfs tot vijf decennia later - waardoor het een spannende maar strategische ervaring is voor degenen die heer van hun eigen leengoed willen worden. Townsmen – A Kingdom Rebuilt biedt een diep, intuïtief en lonend speelveld waarmee gamers hun dorp kunnen opbouwen en het kunnen opnemen tegen andere spelers of campagnes kunnen voltooien met meer dan 70 missies.



    Dit spel is gericht op alle niveaus van strategie gamers die op zoek zijn naar een meeslepend koninkrijk-bouw avontuur. Met zijn meeslepende verhaallijnen, uitdagende opdrachten en uitgebreide wereld om te verkennen, is Townsmen – A Kingdom Rebuilt zeker een vermakelijke ervaring. Spelers krijgen de kans om niet alleen te bouwen en te beheren, maar ook om nieuwe landen te ontdekken terwijl ze door de eeuwen heen vorderen en ernaar streven om hun eigen koninkrijk uit ruïnes op te bouwen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Townsmen A Kingdom Rebuilt

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Townsmen - A Kingdom Rebuilt

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief