Instant Gaming EU
 
 

Ratropolis

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De ratten besturen de wereld in Ratropolis, een rogue-lite deckbuilding spel met tower defense en city builder elementen. Je bent de leider van een rattenbuitenpost, en je doel is om je kleine nederzetting uit te laten groeien tot een grote stad. Met alle bedreigingen die op je afkomen zal dat gemakkelijker gezegd dan gedaan zijn. Maar als je slaagt, zal je stad de geschiedenis ingaan als de meest succesvolle in de rattengeschiedenis!

    Beginnend met een stapel van 8 basiskaarten, krijg je de keuze uit meer dan 500 verschillende kaarten die allerlei extraatjes geven voor de economie, de bouw, de verdediging, en de vaardigheid. Voeg ze toe, vervang ze of verbeter ze om een zo efficiënt mogelijk deck te maken. Je kunt ook adviseurs van ratten krijgen om je financiën, gebouwen en militaire macht te helpen verbeteren.



    Je hebt niet veel tijd. Elke seconde is kostbaar, want na een bepaalde periode vallen de mutanten aan. Ze komen in golven op je af en je moet je stad in real-time verdedigen, waarbij je kaarten uit je hand kiest om tegen de indringers in te zetten. Weer ze af en je stad zal blijven bloeien. Maar als je je stadscentrum verliest, moet je opnieuw beginnen.



    Ratropolis is een zeer verslavend, snel spel dat je management- en tactische vaardigheden op de proef stelt. Bouw je deck op en leid je muizenras naar de overwinning!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Ratropolis

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Ratropolis

    • Also Published By Cassel Games
    • Ratopia
      18.94€
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief