Instant Gaming EU
 
 

Biped

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Welkom bij Biped, een co-op puzzelspel waarin je twee schattige robots speelt die door een hindernisbaan rennen. De truc is dat je de knoppen en stokken van de controller moet gebruiken om de poten van de robots te bewegen, waardoor je verschillende acties kunt uitvoeren, zoals lopen, glijden, aan muren kleven, machines bedienen en zelfs hout hakken.



    Je speelt als Aku en Sila, een paar kubusvormige robots die op het avontuur van hun elektrische dromen uit zijn. Elke puzzel op de hindernisbaan die ze tegenkomen kun je niet alleen doen. Je komt bruggen tegen waar één robot de schakelaars moet bedienen, verticale oppervlakken waar je elkaar aan een touw moet laten slingeren, instortende platforms waar je zachtjes op moet stappen, en grote voorwerpen waar twee hardwerkende robots omheen moeten duwen of trekken. Wat je ook doet, je moet het samen doen.



    Verken afwisselende en kleurrijke locaties in bossen, woestijnen, ijzige berggebieden en watervallen. Verzamel schatten en koop verschillende accessoires voor je robots, waaronder gekke hoeden. Of je nu alleen of met een vriend speelt, de uitdagende puzzels van Biped staan garant voor urenlang plezier en gelach!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Biped

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Biped

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief