Instant Gaming EU
 
 

King's Bounty II

  • PC
  • PS5
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De legendarische RPG serie keert terug met King's Bounty II, het langverwachte vervolg op het tactische turn-based meesterwerk King's Bounty.



    Duisternis is gevallen over Nostria nu moorden, cultisten en kwade magie het land in hun greep houden. Bandieten besluipen de wegen, duistere beesten zwerven en azen op de onoplettenden, en een burgeroorlog staat in de coulissen te wachten. Maar de wereld is niet zonder kampioenen. Jij bent geroepen om orde in de chaos te brengen en de vrede in het land weer te herstellen.



    Speel als een van de drie helden. Van daaruit reis je over de wereld om leden voor je leger te verzamelen en te redden. Reis door een uitgestrekte wereld van bossen, bergen, steden, dorpen en vele fantastische plekken. Ontrafel geheimen en samenzweringen terwijl je je queeste vervolgt.



    Elke ploeg die je rekruteert heeft zijn eigen unieke vaardigheden, specialiteiten, en uiterlijk. Organiseer ze in legers om een effectieve strijdmacht te vormen. Tijdens turn-based gevechten leer je hoe je het terrein in je voordeel kunt gebruiken. Verschillende soorten omgevingen betekenen verschillende effecten. Verander je tactiek om deze veranderingen te compenseren. Elk gevecht is uniek in King's Bounty II.

    Lees verder

    Beste prijzen voor King's Bounty II

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over King's Bounty II

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief