Instant Gaming EU
 
 

Stormworks: Build and Rescue

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Stormworks: Build and Rescue is een strategie-managementspel waarin je je eigen opsporings- en reddingsdienst-bedrijf van de grond af opbouwt. Je ontwerpt je eigen voertuigen en stelt ze op de proef op een op fysica gebaseerde kaart. Plan je reddingen goed en je zult als een held worden bejubeld.



    Maak je eigen voertuigen. Je hebt de vrijheid om de reddingsvoertuigen te ontwerpen en te bouwen die je wilt voor lucht, land, zee en onderzeese omgevingen. Of je nu replica's van echte voertuigen wilt maken of iets compleet nieuws en geks, de keuze is aan jou.



    Bouw een carrière op. Zoek- en reddingswerk is nog steeds een bedrijf. Beheer je financiën, maak ruimte om je voertuigen te stallen, en slaag in missies om meer geld binnen te harken en je bedrijf uit te breiden.



    Reddingsmissies in een levende wereld. De omgeving verandert om je heen met dag-nacht cycli, rustig weer, felle stormen, en flitsende branden. Verwonder je over 15.000 vierkante kilometer van een verkenbare wereld waarin je missies kunt uitvoeren. Trotseer felle stormen, extreme temperaturen, branden, valpartijen, en natuurrampen om reddingsmissies uit te voeren.



    Gebruik je voertuigen goed en je redt in een mum van tijd levens!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Stormworks Build and Rescue

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Stormworks: Build and Rescue

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief