Instant Gaming EU
 
 

Unexplored 2: The Wayfarer's Legacy

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Unexplored 2: The Wayfarer's Legacy is een roguelite actie-RPG spel met een geavanceerd systeem van procedureel gegenereerde kaarten, quests, levels, en een interessante grafische stijl waarin de verlichting reageert op de tijd van de dag en stemmingen, en verbazingwekkende orkestrale muziek die reageert op je keuzes. Het spel zal er voor elke speler anders uitzien, met een andere wereld, prachtige uitzichten en verborgen plekken om te ontdekken. Je speelt de rol van een Wanderer, wiens missie het is om de staf van Yendor te verpletteren. Om dat te doen, moet je door een enorme, unieke wereld reizen.



    Tijdens je reis zul je veel vijandige en vriendelijke stammen ontmoeten. Daarnaast zullen vele magische wezens en vijanden op je pad komen. Je verkent vele ruïnes en beklimt hoge toppen op zoek naar mythische wapens en andere oude voorwerpen. Soms kan één roekeloze beweging je je leven kosten. In dit geval sterft je personage voor altijd. Het spel bewaart je voortgang niet en je kunt ook geen opgeslagen spel laden. Je kunt je avontuur wel voortzetten in dezelfde wereld, maar dan als een ander personage en een paar jaar later. Dat personage zal de gevolgen dragen van de beslissingen die zijn voorganger heeft genomen, dus probeer verstandig te handelen, voor het geval iemand anders je werk moet afmaken. Het nieuwe personage zal ook de voorwerpen kunnen gebruiken die zijn voorganger heeft achtergelaten en kan doorgaan met de missie om de staf van Yendor te vernietigen.



    Echter, voordat je verder gaat met de laatste, belangrijkste missie, zorg ervoor dat je er goed op voorbereid bent, want als je personage faalt, is de wereld voorbij en is er geen weg meer terug. Dan zit er niets anders op dan een nieuwe wereld te genereren en vanaf het begin te beginnen.



    Lees verder

    Beste prijzen voor Unexplored 2 The Wayfarer's Legacy

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Unexplored 2: The Wayfarer's Legacy

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief