Instant Gaming EU
 
 

Rogue Heroes: Ruins of Tasos

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Tasos was ooit een vredige en vriendelijke plaats, maar het verbergt een vreselijke dreiging onder de grond. In de diepten van de vier Grote Kerkers worden de oude zegels steeds zwakker. Deze zegels werden gemaakt om de wereld te beschermen tegen de slechte Titanen en hun dienaren. Als de bescherming verzwakt, begint het kwaad zich te verspreiden. De godinnen die deze zegels hebben gemaakt, hebben om hulp gesmeekt om deze duistere wezens te stoppen, en alleen een onbevreesd team van krijgers kan dit doen.



    Rogue Heroes: Ruins of Tasos is een klassiek roguelite actie-RPG spel in pixel-art stijl, dat solo gespeeld kan worden en ook in samenwerking met maximaal 4 spelers. Rogue Heroes bevat een enorme wereld met procedureel gegenereerde kerkers, wat garandeert dat elk spel andere kamerindelingen, vallen en vijanden zal hebben. Jouw taak is om het land van Tasos en de hele wereld te redden van de kwaadaardige Titanen. Voordat je aan de reis begint, creëer je je eigen personage. Je kunt kiezen uit 8 verschillende klassen:



    - Held - Een evenwichtige klasse, sterk in vele aspecten maar niet gespecialiseerd op een bepaald gebied. Met zijn "sprint"-vaardigheid zal hij zich goed aanpassen aan elk scenario.



    - Ranger - Een kampioen in afstandsvechten met een boog. Hij kan veel schade aanrichten terwijl hij zeer mobiel is. Hij gebruikt zijn "dash"-vaardigheid om aan gevaar te ontsnappen of om van positie te veranderen en een tegenaanval in te zetten.



    - Heks - Uitgerust met drankjes, is ze zeer resistent, deelt hoge magische schade uit en is zeer mobiel. Dankzij haar bezemsteel kan ze over vallen en afgronden vliegen.



    - Dief - Een meestermoordenaar met de mogelijkheid om te "vervagen" om onzichtbaar te worden en zijn bewegingssnelheid te verhogen. Positionering is de sleutel wanneer je uit de schaduw komt om een kritieke klap uit te delen.



    - Piraat - Hij kan lange afstanden zwemmen en verborgen schatten vinden. Hij is zeer sterk in het water en hij kan op moeilijk bereikbare plaatsen komen. Hij kan vliegen met zijn papegaai.



    - Ridder - Als een tank die veel schade kan aanrichten, is hij een bedreiging voor monsters, maar ook langzamer dan andere klassen. Hij heeft een "leap slam" die hij kan gebruiken om groepen vijanden aan te vallen of om zich terug te trekken uit de strijd om zijn kameraden te beschermen.



    - Magiër - Deze specialist in runen en magie heeft schadebonussen bij het gebruik van toverstokken en runen en verminderde manakosten voor zijn toverspreuken. Hij is echter erg kwetsbaar. Hij kan zijn "blink"-vaardigheid gebruiken om zichzelf over een kleine afstand te teleporteren en schade te vermijden.



    - Reaper - Een skelet dat zijn hoofd eraf gooit, dat afketst op vijanden en voorwerpen.



    Als je personage tijdens het spel wordt gedood, gaat er niets verloren. Het kan herboren en verbeterd worden om opnieuw te gaan avonturieren. In het spel kun je een verscheidenheid aan wapens vinden. Naast de klassieke wapens in andere RPG spellen, kun je ook boemerangs en grappling hooks gebruiken.



    Bouw nieuwe bouwwerken in het dorp Intori met de buit die je in de kerkers hebt verworven. Of het nu gaat om smidsewerkplaatsen of zelfs een plek om te vissen, hiermee kun je nieuwe vaardigheden en gereedschappen verwerven die je op je reis kunt gebruiken.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Rogue Heroes: Ruins of Tasos

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Rogue Heroes: Ruins of Tasos

    • Technische informatie

    • Officiële website : Rogue Heroes: Ruins of Tasos
    • Categorieën : Avontuur , Rollenspellen , Rogue-Like
    • Uitgever : Team17
    • Ontwikkelaar : Heliocentric Studios
    • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 23 februari 2021
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 7
      • CPU : Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz / FX-4350
      • RAM : 4 GB
      • GPU : GeForce GT 320 / Radeon R7 240
      • Opslagruimte : 300 MB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 7ESRB E10
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief