Instant Gaming EU
 
 

The Escapists 2 - Season Pass

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ontsnap uit maximaal beveiligde gevangenissen metThe Escapists 2 - Season Pass, een uitbreidingspakket met drie DLC's voor het basissandboxspel. Plan, steel, bouw en voer je ontsnapping uit drie extra maffe scenario's voor maximaal beveiligde gevangenissen uit:



    Wicked Ward! Niet veel misdaden zullen je opgesloten krijgen in een verlaten ziekenzaal, maar hier ben je wel. De bewakers zijn niet helemaal levendig,want ze zijn allemaal ondoden. Je zult je best moeten doen om uit dit spookachtige hospice te ontsnappen.



    Big Top Break Out! Stuur de clowns er op af, want dit wordt een hoogdraverij van een ontsnappingsplan. Je zult waanzinnig creatief moeten worden met je plannen om de gemene poedel bewakers en andere over-de-grote-top uitdagingen in deze gevangenis met circusthema te ontwijken.



    Kerkers en Duct Tape! Ze stopten je in de kerker van Castle Locke en gooiden de sleutel weg, maar ze rekenden niet op je listige plannetjes. Voer een plan uit, laat de bewakers middeleeuws worden, en vind een weg over de kasteelmuur, anders ben jij het die misschien als volgende geëxecuteerd wordt.



    Heb je wat nodig is om je gevangenisuniformen af te schudden? Pak de Escapists 2 - Season Pass en maak je ontsnapping.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : The Escapists 2

    Beste prijzen voor The Escapists 2 - Season Pass

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Escapists 2 - Season Pass

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief