Eneba COM
 
 

Unreal Tournament 3 Black

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Een van de grootste FPV schietspellen aller tijden keert terug in een verbeterde editie.Unreal Tournament III: Black Edition combineert het originele Unreal Tournament III met Patch 2.0. en de Titan Pack uitbreiding, en biedt meer geestverruimende inhoud dan ooit.



    Nieuwe kaarten. Drie nieuwe map packs en 16 verschillende omgevingen, waaronder vier Warfare, drie vCTF, zes Deathmatch, en drie CTF.



    Nieuwe spelstanden, namelijk Hebzucht en Verraad.



    De Titan Mutator, waarin je de tegenstand kunt slopen als een 15-voet Titan of als een 30-voet hoge Behemoth.



    Nieuwe uitrusting: de Stinger Turret en het Eradicator Cannon; twee inzetbare, het X-ray Field en het Link Station; een nieuwe power-up, het Slow Field; en een nieuw voertuig, de Stealthbender.



    Ontmoet twee nieuwe personages: Nova en Kana.



    Diverse upgrades: Betere AI, betere netwerkprestaties, betere menustroom en bruikbaarheid, en betere ondersteuning voor mods. Als extra bonus zijn er 57 nieuwe prestaties op Steam!



    Met zijn uitgebreide arsenaal aan wapens, verschillende spelstijlen, en een scala aan onvergetelijke oude en nieuwe personages, is er geen twijfel mogelijk waarom Unreal Tournament III: Black Edition een van de meest gespeelde shooters aller tijden is.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Unreal Tournament 3 Black

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Unreal Tournament 3 Black

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief