Eneba COM
 
 

ARK: Aberration - Expansion Pack

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Het ARK: Aberration - Expansion Pack verbetert je gameplay ervaring in ARK: Survival Evolved met gloednieuwe uitdagingen. In deze uitbreiding word je wakker in een unieke omgeving die vol gevaren zit. Je zult moeten overleven in de diepten van een ondergronds biome systeem dat je vaardigheden voortdurend op de proef stelt met bedreigingen die je nog nooit bent tegengekomen. Aberration is een ARK die beschadigd is, en de plek is veranderd in een radioactief gebied waar de wezens en de omgeving op de meest ongewone manieren zijn verwrongen. Je zult op je hoede moeten zijn voor allerlei nieuwe omgevingsgevaren en gevaarlijke wezens, maar als je erin slaagt in leven te blijven en deze plek te verkennen, ontdek je misschien zelfs de geheimen van de ARKS.



      Verzamel grondstoffen, tem nieuwe wezens, gebruik 30 verschillende nieuwe engrammen om nieuwe soorten uitrusting te knutselen, en doe alles wat nodig is om te overleven. De onderhoudssystemen van Aberration zijn zwaar beschadigd, je bent dus vatbaar voor ernstige milieuschade en je moet er op voorbereid zijn. Ook zal het navigeren door de ondergrondse gebieden van deze ARK geen gemakkelijke opgave zijn, en je moet bereid zijn naar verschillende niveaus te klimmen en lichtbronnen te vinden waarmee je in de duisternis op verkenning kunt gaan.



      Als je de ARK Season Pass bezit, speel je ook extra cosmetische voorwerpen voor je personage vrij, waaronder enkele helmen en een zwaard.

      Lees verder
      Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : ARK: Survival Evolved


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Actie.

      Opmerkingen over ARK: Aberration - Expansion Pack

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief