Instant Gaming EU
 
 

Ultimate ADOM - Caverns of Chaos

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Een van de meest herkenbare klassiekers van het roguelike genre komt weer tot leven op je computer met Ultimate ADOM - Caverns of Chaos. Dit vervolg op de klassieke ervaring brengt je terug naar het koninkrijk Ancardia om te vechten tegen de krachten van het kwaad in een gloednieuw avontuur. Andor Drakon is verslagen, maar een duister kwaad roert zich weer onder het land. Je moet je trouw kiezen en je klaarmaken om je te wagen in een kerker vol nauwe gangen, dodelijke vallen, en eindeloze hordes vijanden die er niet voor terugdeinzen je te doden.



    Ultimate ADOM - Caverns of Chaos bevat een eindeloze variëteit aan procedureel gegenereerde kerkers die je zult moeten verkennen. Het breidt de klassieke gameplay uit met tal van nieuwigheden, waaronder karakterklassen, magische spreuken, allerlei soorten wapens en pantser, en een overvloed aan aanpassingsmogelijkheden. Naarmate je verder komt in het spel ontgrendel je nieuwe vaardighedenbomen en krachtige bekwaamheden die je zult moeten beheersen als je op deze hachelijke reis wilt overleven. Zoals het een goed roguelike spel betaamt, hoort sterven bij de pret, en je zult merken dat je heel wat keren opnieuw moet beginnen. Het spel biedt immers een behoorlijk uitdagende ervaring.

    Als je een fan bent van de klassieke ADOM, kun je ook wisselen tussen de nieuwe grafische modus en de oude ASCII, die doorgewinterde spelers zal doen terugdenken aan hun beste momenten van het verkennen van kerkers in het verleden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Ultimate ADOM Caverns of Chaos

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Ultimate ADOM - Caverns of Chaos

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief