Instant Gaming EU
 
 

Zombie Army 4: Season Pass Two

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Zombie Army 4: Season Pass is twee keer zo bloederig als de tweede keer! Speel met maximaal vier spelers terwijl je hordes meedogenloze ondoden neermaait in deze alternatieve epische shooter uit de Tweede Wereldoorlog. The Zombie Army 4: Season Pass 2 biedt veel meer inhoud, en de belofte van bloedvergieten is gewoon te mooi om voorbij te laten gaan!



    Nieuwe Campagne Missies. Deze levels brengen pijn en leed in de campagne! Vecht je een weg uit Damnation Valley, Final Departure, Alpine Blitz, en Dead Zeppelin.



    Nieuwe Character Skins. Skins voor personages en wapens in overvloed. Trek de Zombie Gentleman skin aan, de Berseker Boris outfit, de Night-Ops Jun outfit, en nog veel meer!



    Nieuwe Horde Kaarten. Neem het op tegen een uitgehongerd leger zombies in de nieuwe Graveyard Shift Map.



    Nieuwe Charms. Je zult elk voordeel dat je kunt krijgen nodig hebben, dus pak deze charms waar je kunt: Halloween, Feestdagen, Horror, en Sport.



    Nieuwe Hoofddeksels. Als je de strijd aangaat met het leger uit de hel, kun je dat net zo goed in stijl doen. Pak de Halloween, Vakantie, Emmers Pack, en Klassieke Sport Hoofdbedekking voor je de strijd tegemoet rijdt.



    De enige weg uit de hel is er doorheen, soldaat. En als dat betekent dat je een gat moet blazen door elke laatste nazi-zombie, dan is het tijd om wat lood te kweken!

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Zombie Army 4: Dead War

    Beste prijzen voor Zombie Army 4 Season Pass Two

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Zombie Army 4: Season Pass Two

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief