Instant Gaming EU
 
 

Scrapnaut

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Overleef op een eenzame planeet met niets meer dan een hoopje schroot! Scrapnaut is een top-down overlevings- en basis-bouwspel dat je in de schoenen zet van een astronaut die op een planeet gestrand is nadat zijn ruimteschip het begeven heeft. Met geen mogelijkheid om je schip te repareren en alleen een vreemde robot als gezelschap, moet je een manier vinden om te overleven op deze desolate plek.



    Gelukkig is er genoeg te doen. Scrapnaut bevat verschillende biomen die verschillende grondstoffen opleveren die je kunt gebruiken. Je kunt elke plek verkennen en grondstoffen uit de omgeving oogsten. Gebruik de grondstoffen die je verzamelt om je basis te bouwen en te verbeteren.



    Door restjes en materialen te verzamelen kun je een boerderij maken en beheren om verschillende soorten voedsel te verbouwen. Je kunt elektriciteit en ademlucht opwekken. Je kunt de verdediging van je basis opbouwen voor het geval vijanden je komen overvallen. Tenslotte kun je je eigen wapens en wapenrusting maken voor het geval je aangevallen wordt.



    Verzamel, knutsel, bouw, en vind een manier om je schip te repareren. Je voortbestaan hangt af van restjes!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Scrapnaut

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Scrapnaut

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief