Instant Gaming EU
 
 

Airport CEO

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Stap in de schoenen van een vliegveldmagnaat in Airport CEO. In dit strategie- en managementspel ontwerp en beheer je je eigen vliegveld van boven tot onder. Doe het goed en je boeken zullen in het zwart staan. Doe het fout, en je krijgt een oorvijg van je klanten!



    Bouw het en ze zullen komen. Als eigenaar ontwerp je eerst je eigen vliegveld, van de start- en landingsbanen tot de gebouwen. Leg de funderingen, muren, vloeren, en ingangen vast. Zet er restaurants en winkelcentra neer, en vergeet de badkamers niet!



    Run de dingen op jouw manier. Om cash flow te creëren moet je contracten afsluiten met luchtvaartmaatschappijen. Je moet aan hun eisen voldoen en vluchtschema's dienovereenkomstig plannen. Je moet ook personeel aanwerven en managen, variërend van leidinggevenden tot conciërgepersoneel. Hoe zij met klanten omgaan en hen van dienst zijn, heeft invloed op je bedrijfsresultaat.



    Breng passagiers binnen. Betalende klanten zijn het levensbloed van je luchthaven. Ze hebben elk hun eigen behoeften en persoonlijkheden, en je moet hun verwachtingen van je diensten beheren. Je zult informatiekiosken moeten maken om verloren passagiers op te vangen, meer hokjes moeten installeren om lange wachtrijen te voorkomen, en winkels moeten opzetten om de klanten bezig te houden.  Als je ze tevreden kunt houden, zullen ze blijven terugkomen.



    Baas zijn is niet voor lafaards. Je zult noodsituaties moeten aanpakken en moeilijke beslissingen moeten nemen om je bedrijf overeind te houden. En als je vliegveld groeit, moet je meer infrastructuur toevoegen en meer personeel aannemen. Dat hoort er allemaal bij als je een Airport CEO bent.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Airport CEO

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Airport CEO

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief