Instant Gaming EU
 
 

Circuit Superstars

  • PC
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Laat je niet misleiden door het schattige Micro Machines uiterlijk. Circuit Superstars is een top-down racer met een realistische kijk op zijn genre. Om te winnen moet je over serieuze vaardigheid beschikken, een degelijke pitstop strategie hebben, en je voertuig volledig kennen. De diepgang van Circuit Superstars en het innovatieve tactiele tractiesysteem van de voertuigen zullen je urenlang laten trainen, in een poging de perfecte ronde neer te zetten.



    Kies je voertuig. Ervaar het pure plezier van de autosport door te racen met Grand Prix auto's, Amerikaanse muscle cars, Euro trucks, en nog veel meer.



    Gebruik de juiste pitstop strategie. Je hebt de mogelijkheid om bandenpech, brandstofverbruik, en motorstoring toe te voegen, zodat je kunt kiezen wat voor pitstop strategie je wilt gebruiken.



    Concurreer in verschillende modes. Ga de strijd aan met 11 andere spelers via online multiplayer. Race tegen je besten in wekelijkse tijdritten. Ga naar de Arcade mode om single-player toernooien te spelen. Of ga gewoon Free Play om je eigen aangepaste single races te bouwen. En door Global Ghosts in te schakelen kun je zien hoe andere racers over de hele wereld elk circuit aanpakken.



    Uiteindelijk is Circuit Superstars een spel door racefans voor racefans. Als je denkt dat je hebt wat nodig is om mee te doen, is het tijd om op de bestuurdersstoel te springen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Circuit Superstars

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Circuit Superstars

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief