Instant Gaming EU
 
 

Pascal's Wager: Definitive Edition

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De wereld zal tot een einde komen, tenzij je een manier vindt om het te stoppen. InPascal's Wager: Definitive Edition wordt de wereld van Solas vernietigd door de Dark Mist, een eldrits verschijnsel dat mensen in monsters verandert. Normaal wordt de wereld beschermd door de Collosi, maar de laatste tijd doodt een plaag hen een voor een. Het is aan jou, een van de Koeriers, om de waarheid achter de plaag en de Donkere Nevel te ontdekken, en Solas terug te brengen van de rand.



    Speel en beheers vijf personages. Speel als Terrence, de meester zwaardvechter, en neem één bondgenoot met je mee op je tochten. Zet elk personage in volgens zijn unieke vaardigheden.



    Vecht met behulp van tactiek en vaardigheid. Net als in Dark Souls moet je opletten op de tells van je tegenstander en op het juiste moment een tegenaanval inzetten. Je zult elk greintje vaardigheid dat je hebt nodig hebben om het enorme aantal vijanden in Pascal's Wager te verslaan.



    Verken een duister levendige wereld. De omgeving van Solas is gevuld met monsters, geheimen en schatten voor een avonturier die durft genoeg om ze te vinden.



    Het lot van Solas ligt in jouw handen. Ben je bereid je leven te verwedden op je staal en vaardigheid?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Pascal's Wager Definitive Edition

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Pascal's Wager: Definitive Edition

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief