Instant Gaming EU
 
 

Dead Age 2

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Dead Age 2 zet de saga voort van de succesvolle roguelike survival RPG serie.



    De saga haalt inspiratie uit de populairste series die gericht zijn op overleven in post-apocalyptische scenario's, en geeft een eigen draai aan het zombie universum.



    Ongeveer tien jaar zijn verstreken sinds een zombie apocalyps plaatsvond, en verschillende facties proberen aanspraak te maken op wat er nog over is van dit land van dood en verwoesting. Na een aanval door een horde vleeseters moet wat overblijft van je groep hun kamp verlaten en op hun hoede zijn tegen zowel de epidemie als de groepen overlevenden waarmee ze hun pad kruisen.



    Het spelen van Dead Age 1 is niet strikt noodzakelijk om van Dead Age 2 te genieten, want de plots van de twee hoofdstukken zijn in het geheel niet verwant. Bereid je voor op strategische turn-based gevechten waarin je de verschillende vaardigheden van je partijleden moet gebruiken om de wezens te overmeesteren die deze RPG naar je toe zal werpen.



    - Een gevaarlijke open wereld: de vrije verkenning van een verscheidenheid aan locaties zal een integraal deel van je spelroutine zijn.



    - Neem doordachte beslissingen: geen keuze zal in Dead Age 2 zonder gevolgen blijven.



    - Permadeath ligt om elke hoek: de roguelike elementen van het spel impliceren de mogelijke permanente dood van je partijleden.



    Dead Age 2 zal je doen afvragen wat je bereid zou zijn op te offeren voor je eigen voortbestaan.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dead Age 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Dead Age 2

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief